ID_CONTENT 69

30/03/2021 - Nieuws

5 vragen aan Pascal Emontspool van Trevi Vanhoudt & Partners

  • Wie?

Mijn naam is Pascal Emontspool, ik ben 32. Na een opleiding als car consultant heb ik gewerkt in de autobedrijven van mijn vader, Patrick Emontspool, in Eupen en daarna in de regio Luik. 

Enkele jaren later, na de diversificatie van het familiebedrijf, kreeg ik de smaak van vastgoed te pakken. Ik doe dit werk enorm graag, je bent altijd onderweg, ontmoet heel veel mensen en kan onderhandelingen voeren tussen kopers en verkopers.

Ik ben met mijn opleiding begonnen bij Polimmo in Grâce-Hollogne en heb dan de overstap gemaakt naar het team van Trevi Vanhoudt in Lontzen (Welkenraedt) met de bedoeling om de activiteit van het vastgoedkantoor voort te zetten onder de naam Trevi Vanhoudt & Partners als stagiair.

 

  • Wat?

Na mijn stage wilde ik zelf een kantoor leiden. Ik heb deze eerste doelstelling bereikt met de opening van een gloednieuw kantoor in EUPEN en elke dag brengt een nieuwe uitdaging mee. De huidige uitdaging is om het werk van François Vanhoudt in de regio Eupen voort te zetten en, in tweede instantie, om een tweede kantoor te openen in de streek van Verviers.

 

  • Waar?

Ik ben geboren in Eupen, waar ik ook naar school ben gegaan. Ik speel bij een lokale amateurvoetbalploeg en ik voel me echt thuis in deze streek, waar ik veel vrienden heb en waar een groot deel van mijn sociaal en professioneel leven zich afspeelt. Op 1 april 2021 openen we ons nieuwe kantoor in Eupen en we zullen zowel actief zijn in het Duitstalige gebied (in de as Eupen-Saint-Vith) als in Wallonië, meer bepaald in de streek van Verviers, Spa, Soumagne, het Land van Herve ...  Zoals u ziet, zullen we werk genoeg hebben!

 

  • Hoe? En waarom?

Na mijn eerste ervaring in de regio Luik en als lid van het kantoor Trevi Vanhoudt heb ik al snel samen met François Vanhoudt de Trevi Partner-vergaderingen bijgewoond waar ik in contact ben gekomen met vaklui uit andere regio’s. Ik heb goede raad gekregen en andere manieren van werken ontdekt. De ‘partners’ werken in verschillende regio’s en beschikken over een alleenverkooprecht zodat ze geen concurrenten zijn. Integendeel, ze werken echt samen en alle partners delen graag hun goede praktijken, hun documenten en ervaringen.

Trevi is een sterk merk dat al 40 jaar bestaat en dat is geruststellend voor een jonge vastgoedmakelaar die zijn eerste stappen in de sector zet. 

 

  • Om af te sluiten:

Familie, vrienden en sport.  Naast voetballen, doe ik ook aan mountainbiken en in de winter ga ik snowboarden met mijn beste vriend. En natuurlijk ook karting en autoracen. Ja, de appel valt niet ver van de boom!

 

VANHOUDT & partners réduit.jpg

 

Trevi Vanhoudt & partners  | Herbesthaler Strasse 89 |4700 EUPEN |087/88.01.01|
Pascal.emontspool@immovanhoudt.be  | www.Immovanhoudt.be 

Documenten