ID_CONTENT 98

U bent eigenaar van een gemeubileerd of half gemeubileerd goed, of u bent van plan het in te richten...

Omdat we nu eenmaal gespecialiseerd zijn in gemeubileerde verhuring, ziet elk van ons dagelijks een groot aantal panden en interieurs. Dit leidt tot professionele marktkennis, want zelfs in ons privé- of gezinsleven, hebben we de neiging om de combinaties van kleuren en materialen te analyseren, net als de associaties van stof, leder, steen, hout of zelfs de combinatie van meubels, het huwelijk tussen antiek en design. We stellen in vraag, maar blijven praktisch ingesteld: we willen niet per se dat het interieur "mooi" is, we proberen comfort, gebruiksgemak en functionaliteit van de elementen te verzoenen; we streven naar schoonheid en evenwicht, met respect voor het charmante karakter van uw eigendom; uiteraard altijd in overeenstemming met uw wensen... dat spreekt voor zich.

Om mee te tellen op de Brusselse immomarkt, moet uw eigendom regelmatig opgefrist, geschilderd en onderhouden worden, of het gemeubileerd is of niet is... Een goed verouderd, vertoont slijtage en om zeker te zijn van een optimaal rendement moet het regelmatig aangepast of verbeterd worden. Niet alleen om met zijn tijd mee te zijn, maar vooral om te voldoen aan de verwachtingen van de huurder. Deze verwachtingen evolueren natuurlijk constant...

Daarom kunnen wij u met raad en daad bijstaan: of u nu gewoon een elektrisch toestel wil vervangen of uw eigendom volledig wil verfraaien, ons team staat klaar om voor u de werken op te volgen.

Prijs op aanvraag.

We gaan eerst en vooral op een objectieve basis analyseren wat voor uw eigendom de beste oplossing is: gemeubileerd of niet? Daarna zullen we aan de hand van uw voorkeuren, uw wensen en uw budget een leidraad voorstellen, evenals een stijl voor decoratie en meubilair... We stellen een budget voor meubilair voor; dankzij onze jarenlange ervaring is dit bestek erg precies en volledig. Wij staan in voor de totale inrichting van A tot Z: van het koffielepeltje over de vorm van de gordijnen, de keuze van de verlichting, de kwaliteit van de bedden, het nut van de elektrische apparaten, de stijl van eetkamer en woonkamer, de bruikbaarheid van het bureau, zelfs tot het schilderij dat de finishing touch van uw inrichting zal vormen. Wij informeren u uiteraard over elke stap, hetzij via foto's, hetzij via e-mail of via een bezoek ter plaatse.

Indien gewenst kunt u ook op ons rekenen voor de aanvraag van offertes en de opvolging van de werken. Dankzij onze ervaring kunnen wij u in contact brengen met erkende professionals in diverse beroepen. Wij zijn regelmatig aanwezig tijdens de werken en houden u regelmatig op de hoogte van de vooruitgang, zodat u de evolutie gedetailleerd maar in alle rust kunt opvolgen... Want werken verlopen niet altijd zorgeloos.

Prijs op aanvraag.

Aarzel niet ons te contacteren om onze tarieven op te vragen. Wij kunnen u ook foto's tonen van gerealiseerde projecten.

Adres :

IMMOCOM
Rue Croix de Pierre 29, 1060 Sint-Gillis

Openingsuren :

Maa 9:00 - 18:30
Din 9:00 - 18:30
Woe 9:00 - 18:30
Don 9:00 - 18:30
Vri 9:00 - 18:30
Zat Sur rendez-vous

Drag